Loading Laddar...
 

Åbergs Trafikskola byter ägare

Den 1 januari 2020 får Åbergs Trafikskola ny ägare. Trafikskolan startades av min far David Åberg 1945. Jag har jobbat som trafiklärare sedan 1979 och ensam ägare sedan 1991. Efter 40 år i övningsbil och lektionssal är det så dags för mig att trappa ner. Jag är glad att Anders Ringqvist tar över verksamheten och servicen till körkortstagarna i Vaggeryds kommun. Anders driver sedan tidigare trafikskolan Egert & Ulfs i Jönköping. Namnet Åbergs Trafikskola kommer att finnas kvar.

Roland finns kvar i verksamheten

Jag kommer till viss del att arbeta kvar i verksamheten, främst med mopedutbildningarna men även med utbildningarna för personbil. Precis som tidigare kommer du att kunna ta körlektioner i såväl Vaggeryd och Skillingaryd som Jönköping och Värnamo. Utbildningarna i Folkets Hus i Vaggeryd kommer fortsätta drivas därifrån.

Om Egert & Ulfs Trafikskola

Egert & Ulfs Trafikskola ligger centralt i Jönköping och drivs av Anders Ringqvist. I företaget jobbar även Stefan Carlsson. Egert & Ulfs har funnits sedan 1982 och erbjuder handledarutbildning, teoriutbildning, körlektioner, riskutbildning 1 och 2 samt EcoDriving.

Har du frågor?

Undrar du något kring ägarbytet? Eller har du andra frågor? Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig!

Anders
egert.ulf@telia.com
070-612 19 30

Roland
roland@abergs.com